(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Rybí pomazánka s celerem-jednoduchá, rychlá, chutná :-)
Potřebné ingredience
Jakákoliv ryba-filé-cca 3 kostky, 1 tvaroh 250 g, 1 větší balení žervé bez příchuti, pažitka, celer-cca 1/4 malého celeru, sůl, malá cibule, ocet, lžička hořčice (obyč nebo kremžská).
Postup přípravy
Rybu (pokud byla zmrazená, tak rozmrazenou) hodím do trochy vařící vody se solí a trochou octa-lžička stačí, krátce povařím-5 minut, víc není třeba, vyndám, nechám vychladit. Do mixéru oloupanou cibuli, tvaroh, žervé, hořčici,rozmixovat, nakonec přidat rybu, ještě lehce projet mixérem, pak ručně vmíchat nasekanou pažitku, sůl a celer postrouhaný hodně jemně (je možné dát celer rovnou do mixéru a nestrouhat, ale pak je pomazánka řidší, já raději strouhám). Nechat vychladit...hotovo. S čerstvým chlebem ideální zdravá svačinka či lehká večeře. :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Hakai
(upraveno)
26. 4. 2013, 15:37
Děkuji za recept . Je výborná
peggybundova
(upraveno)
27. 4. 2013, 16:34
@Hakai
To jsem ráda
rybickarybka
(upraveno)
4. 9. 2012, 21:49
mňam!
vevey
(upraveno)
4. 9. 2012, 19:26
určitě vyzkouším....díky